ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«ΤΣΕΚΑΡΟΥΝ» ΤΟΝ 30ΧΡΟΝΟ ΕΞΤΡΕΜ ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΟΙ»

Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Μουνιέ (vids)

Ο 30χρονος αριστερός εξτρέμ της Μπολόνια έχει προταθεί και εξετάζεται από τους «πράσινους».

Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Μουνιέ (vids)

Το «τριφύλλι» ολοκλήρωσε με επιτυχία την αναζήτηση του επιθετικού, ο οποίος θα καλύψει το κενό που άφησε ο Μπεργκ, αποκτώντας τον Αντρές Τσάβες, ωστόσο ο σύλλογος δεν σταματά στον Αργεντινό φορ και κινείται με αμείωτους ρυθμούς για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της μεσαίας γραμμής.

Ένα από τα ονόματα τα οποία «παίζουν» (σύμφωνα με τους Ιταλούς) για τη θέση του αριστερού εξτρέμ είναι του Άντονι Μουνιέ, του 30χρονου Γάλλου ποδοσφαιριστή της Μπολόνια.

Ο Μουνιέ δεν υπολογίζεται από τον ιταλικό σύλλογο, βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας και η περίπτωσή του έχει φτάσει στο «ραντάρ» των «πρασίνων», καθώς έχει προταθεί και εξετάζεται από το «τριφύλλι», μια περίπτωση που εντάσσεται στις δυνατότητες των «πρασίνων» (εάν θελήσουν να κάνουν κίνηση), καθώς ο Γάλλος έχει ρίξει το κασέ του, βλέποντας ότι δεν έχει καταφέρει να βρει ομάδα μέχρι στιγμής.

Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό
Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό 14.140 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

https://www.youtube.com/watch?v=-wSIBCIDvHc

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.