ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Όγκαστ: «Ήρθα για να κερδίσω τίτλους – Ανυπομονώ να παίξω στο… κολασμένο ΟΑΚΑ»

Δεν βλέπει την ώρα να αγωνιστεί μπροστά στο κοινό του Παναθηναϊκού ο Ζακ Όγκαστ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του ομογενή σέντερ, λίγο μετά την άφιξή του στην Αθήνα.

Όγκαστ: «Ήρθα για να κερδίσω τίτλους - Ανυπομονώ να παίξω στο... κολασμένο ΟΑΚΑ»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζακ Όγκαστ:

Για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό: «Ήρθα για να προσπαθήσω να κερδίσω, να κερδίσω τίτλους. Θα δώσω ενέργεια, θα μπλοκάρω σουτ και θα πάρω ριμπάουντ, θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Είναι η πρώτη μου φορά στην Ελλάδα και την Αθήνα. Είχα κάποιες ευκαιρίες για να παίξω στο ΝΒΑ, αλλά τις προσπέρασα για τον Παναθηναϊκό».

Για την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ: Ανυπομονώ να παίξω στο ΟΑΚΑ, γνωρίζω ότι το αποκαλούν πράσινη κόλαση».

Για την περσινή, πρώτη του σεζόν στην Ευρώπη: «Η περσινή σεζόν με βοήθησε να προσαρμοστώ και να προετοιμαστώ για τη φετινή χρονιά. Είμαι έτοιμος να ξεκινήσω τη δουλειά».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.311 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.