ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το… τρολάρισμα του Βουγιούκα στον Καλάθη! (pic)

Δε... χαρίστηκε ο Ίαν στον Νικ! Δείτε το σχόλιο του 32χρονου ψηλού στο ποστ του Καλάθη.

Το... τρολάρισμα του Βουγιούκα στον Καλάθη! (pic)

Ο Νικ Καλάθης βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο Λονδίνο, μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της Εθνικής μας, για τα φιλικά προετοιμασίας με τη Μεγάλη Βρετανία, εν όψει Ευρωμπάσκετ.

Σύσσωμη η αποστολή της «επίσημης αγαπημένης» έβγαλε την καθιερωμένη… οικογενειακή φωτογραφία, με τον Καλάθη να ξεχωρίζει καθώς ήταν ο μοναδικός παίκτης που προτίμησε να φορέσει… σορτσάκι για να «αντιμετωπίσει» τον συννεφιασμένο καιρό του Λονδίνου, εν αντιθέσει με τους υπόλοιπους που επέλεξαν τα καθιερωμένα (φόρμες και τζιν).

Η επιλογή του Καλάθη δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Ίαν Βουγιούκα, ο οποίος δεν δίστασε να… τρολάρει τον Καλάθη με σχόλιό του: «Δείχνεις ωραίος με αυτό το σορτάκι Νικ», σχολίασε ο Βουγιούκας, συνοδεύοντας την ανάρτησή του με… γέλια!

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 16.417 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.