ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ιατρικά και εργομετρικά τεστ στον Παναθηναϊκό (pics)

Από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις πέρασαν σήμερα (18/8) το πρωί οι αθλητές του Παναθηναϊκού Superfoods, χωρισμένοι σε δύο γκρουπ.

Ιατρικά και εργομετρικά τεστ στον Παναθηναϊκό (pics)

Συγκεκριμένα, οι Ζακ Όγκαστ, Μάρκους Ντένμον, Ματ Λοτζέσκι και Κένι Γκάμπριελ, που απάρτιζαν το πρώτο γκρουπ, υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις,ενώ οι του δεύτερου γκρουπ, Τζέιμς Γκιστ, Ίαν Βουγιούκας, Λευτέρης Μποχωρίδης και Γιώργος Καλαϊτζάκης πέρασαν από εργομετρικά τεστ. Τη Δευτέρα 21/8, τα δύο γκρουπ, θα κάνουν… αντίθετα δρομολόγια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...