ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λειψανδρία στο δεξί άκρο: Ποια η σκέψη του Ουζουνίδη για το ματς με Πλατανιά

Ο τραυματισμός του Νούνο Ρέις βάζει νέο πρόβλημα στον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος υπέδειξε στη συνέντευξη Τύπου τον πιθανότερο αντικαταστάτη του στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά (20/8).

Λειψανδρία στο δεξί άκρο: Ποια η σκέψη του Ουζουνίδη για το ματς με Πλατανιά

Το προηγούμενο διάστημα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης προσπαθούσε να βρει τον καταλληλότερο αντικαταστάτη του Ουσμάν Κουλιμπαλί στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ο αμυντικός από το Μάλι τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Λεωφόρο, με τον Έλληνα τεχνικό να οδηγείται στη χρησιμοποίηση του Νούνο Ρέις ως εναλλακτική λύση ανάγκης.

Όμως η ατυχία «χτύπησε» εκ νέου την «πόρτα» του Παναθηναϊκού, καθώς και ο Ρέις τέθηκε νοκ άουτ, καθώς υπέστη θλάση στον δικέφαλο, τραυματισμός που θα τον αφήσει ένα μήνα εκτός αγωνιστικών χώρων.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.796 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με τους Κουλιμπαλί και Ρέις να είναι στα «πιτς», ο Ουζουνίδης θα στραφεί, όπως όλα δείχνουν στη λύση του Γιόχανσον. Ο Σουηδός μπακ ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα από την ημέρα που αφίχθη στην Ελλάδα για λογαριασμό των «πρασίνων», ωστόσο η ανάγκη αναμένεται να οδηγήσει στην… επιστράτευσή του, στο επικείμενο παιχνίδι με τον Πλατανιά (20/8).

«Ο Γιόχανσον είναι καλά και ίσως παίξει από την αρχή. Πρέπει να βρούμε την λύση», ανέφερε μεταξύ άλλων στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, υποδεικνύοντας πιθανή χρησιμοποίηση του Σουηδού στα «Περιβόλια», με την ελπίδα πως το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας θα καταφέρει να βγάλει το μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.