ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑ «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ» ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟ «ΑΠ. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ»

Πήγε Λεωφόρο ο Τσάβες: Οι πρώτες εντυπώσεις του από την ομάδα και τη Θύρα 13

Ο Αργεντινός φορ βρέθηκε χθες στα επίσημα της Λεωφόρου. Ποιες οι πρώτες του εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα, πως αντέδρασε βλέποντας τη Θύρα 13 να κάνει... πάρτι και τι είπε στους μάνατζέρ του.

Πήγε Λεωφόρο ο Τσάβες: Οι πρώτες εντυπώσεις του από την ομάδα και τη Θύρα 13

Γεμάτο ήταν το πρόγραμμα του Αντρές Τσάβες, ο οποίος είχε μια πρώτη, συνολική γνωριμία με τη νέα του ομάδα. Το πρωί πήγε στο Κορωπί για να γνωρίσει τους συμπαίκτες του, αργότερα (το απόγευμα) πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να υπογράψει το τριετές συμβόλαιό του με τον σύλλογο και το βράδυ βρέθηκε στα επίσημα της Λεωφόρου για να δει από κοντά την αναμέτρηση με τη Μπιλμπάο.

«Τρελάθηκε» με τους οπαδούς

Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού ουδέποτε έκρυψε τη λατρεία του για τις ομάδες οι οποίες διαθέτουν δυναμικό οπαδικό πυρήνα, ενώ ο ίδιος, κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας είχε φροντίσει να δημιουργήσει άρρηκτους δεσμούς με τον κόσμο της Μπάνφιλντ και της Μπόκα Τζούνιορς (που αποτελεί την ομάδα της καρδιάς του).

Όπως ήταν φυσικό, δε θα μπορούσε να μην ενθουσιαστεί από τη Θύρα 13, γεγονός το οποίο συνέβη! Ο Αργεντινός έπαθε πλάκα με την ατμόσφαιρα που επικρατούσε το βράδυ της Πέμπτης στο «Απ. Νικολαΐδης» και δεν σταμάτησε να βγάζει βιντεάκια με τη Θύρα 13 εν δράσει, σχολιάζοντας με άκρως θετικά λόγια την παρουσία των οπαδών των «πρασίνων» στους ατζέντηδές του.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.193 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Του άρεσε η εικόνα της ομάδας

Ικανοποιημένος έμεινε και από την απόδοση της νέας του ομάδας, παρά το γεγονός πως στο τέλος δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμά της, γνωρίζοντας την ήττα από τη Μπιλμπάο.

Ο 26χρονος φορ παρακολούθησε με ιδιαίτερη προσοχή το ματς με τους Βάσκους και σχημάτισε μια ιδιαίτερα καλή εικόνα, όσον αφορά την προσπάθεια και τα όσα έβγαλαν στο χορτάρι οι νυν συμπαίκτες του στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Επιθυμεί διακαώς να παίξει!

Θα μπορούσε να πει κανείς πως, με όλα όσα είδε το βράδυ της Πέμπτης αλλά και με την πρότερη συμπεριφορά του, δεν αργεί το ντεμπούτο του «Κομαντάντε» με την πράσινη φανέλα. Και δεν θα έχει άδικο!

Ο Τσάβες εξέφρασε στους μάνατζερ του την επιθυμία να κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με το «τριφύλλι» το συντομότερο δυνατόν, αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής κόντρα στον Πλατανιά, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η «δίψα» του Αργεντινού για μπάλα, φάνηκε εκτός των άλλων από νωρίς, καθώς ο ίδιος δεν πέρασε από το Κορωπί μόνο για τις τυπικές γνωριμίες, αλλά και για να προπονηθεί ατομικά!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.