Άλτμαν: «Νίκη σε κάθε ματς»

Panathinaikos24 Team
19.08.2017 | 21:14
Άλτμαν: «Νίκη σε κάθε ματς» | Panathinaikos24.gr

Αυτός είναι ο στόχος του Παναθηναϊκού, όπως τόνισε ο Όμρι Άλτμαν.

Αρχικά, μιλώντας στη Nova, έκανε αναφορά στο παιχνίδι με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.«Είναι κάτι που δεν μπορώ να το εξηγήσω και είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί να συμβαίνει σε μια ομάδα όπως η δική μας, ειδικά μέσα στην έδρα μας. Για 65′ παίξαμε τρομερό ποδόσφαιρο, υπερτερήσαμε του αντιπάλου μας και είναι κρίμα για το αποτέλεσμα. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να δικαιολογήσω», είπε

AdTech Ad

Για το αν έχει ελπίδες ο Παναθηναϊκός στη ρεβάνς, ανέφερε: «Όλα είναι πιθανά. Εμείς θα δώσουμε το μάξιμουμ. Στόχος μας στην Ισπανία είναι να σκοράρουμε, για να τους βάλουμε πίεση. Αν παίξουμε και κάνουμε το παιχνίδι μας, ακριβώς όπως στα 65′ του πρώτου αγώνα, σίγουρα θα έχουμε δυνατότητες και ευκαιρίες. Όπως είδαμε στο πρώτο ματς, δεν υπάρχουν τόσο μεγάλες διαφορές ανάμεσα στις δυο ομάδες άρα πιστεύω πως είναι εφικτό».

Για τον στόχο στο πρωτάθλημα, είπε: «Θα ήθελα να πω ότι πρέπει να ξεκινήσουμε με τον τρόπο που επιθυμούμε. Δηλαδή με νίκες. Το πρωτάθλημα αποτελεί τη βάση και ο στόχος μας είναι να κυνηγάμε πάντα τη νίκη στη διάρκεια όλης της σεζόν. Δεν ξέρω πολλά πράγματα για τον Πλατανιά, όμως ο στόχος μας είναι να νικάμε σε κάθε αγώνα για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Κι οι στόχοι μας φέτος, είναι πολλοί».

Για τα θέματα που έχει η ομάδα στην άμυνα, σχολίασε: «Δε νομίζω ότι έχουμε προβλήματα στην άμυνα. Αυτό που έγινε με τη Μπιλμπάο, ήταν ένας εφησυχασμός για κάποια λεπτά και δεχθήκαμε τα γκολ. Η άμυνά μας είναι καλή και σταθερή κι έχει αυτοπεποίθηση. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να ξεκινήσουμε με νίκες. Οι νίκες πρέπει να είναι το βασικό μας μέλημα και να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε στη σεζόν. Στην άμυνα έχουμε απουσίες, με τον Κουλιμπαλία και τον Νίκλας, αλλά και τον τραυματισμό του Ρέις, όμως πιστεύω πως θα μπορέσουν κι αυτά να ξεπεραστούν».

Τέλος, για το φαβορί για τον τίτλο, απάντησε: «Δεν μπορώ να μιλήσω για φαβορί στο πρωτάθλημα. Ξέρουμε πως υπάρχουν οι τέσσερις μεγάλες ομάδες. Εμείς στόχο έχουμε να κάνουμε τη δουλειά μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Ενότητες