ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οι σκέψεις του Ουζουνίδη: Το πλάνο για Τσάβες – Γιόχανσον με Πλατανιά

Πως αναμένεται να χρησιμοποιηθούν τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του «τριφυλλιού» στο αυριανό ματς της Κρήτης (20/8).

Οι σκέψεις του Ουζουνίδη: Το πλάνο για Τσάβες - Γιόχανσον με Πλατανιά

Ο Παναθηναϊκός θα πραγματοποιήσει αύριο, Κυριακή, το ντεμπούτο του στο νέο πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας τον Πλατανιά στα «Περιβόλια» και ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ήδη καταστρώσει τα πλάνα του για την ενδεκάδα των «πρασίνων».

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται πως έχει λάβει τις αποφάσεις του αναφορικά με τον τρόπο χρησιμοποίησης των δύο νέων μεταγραφικών αποκτημάτων της ομάδας, τον Αντρές Τσάβες και τον Ματίας Γιόχανσον.

Οι δυο τους θα βρίσκονται στην αποστολή για τη «μάχη» της Κρήτης, με τον Σουηδό να προορίζεται για βασικός, καθώς δεν υπάρχουν διαθέσιμες λύσεις στα δεξιά της άμυνας (νοκ άουτ οι Ρέις, Κουλιμπαλί).

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.518 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αντίθετα, περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του Αντρές Τσάβες ως αλλαγή. Όπως όλα δείχνουν, οι Λουτσιάνο και Μολίνς θα αποτελέσουν το δίδυμο της «πράσινης» επίθεσης, με τον 26χρονο Αργεντινό να περνά στο δεύτερο μέρος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.