ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Θύρα 13 Χανίων: «Ατελείωτη στήριξη πάντα απέναντι στην ντροπή της πόλης μας»

Κάλεσμα των οπαδών από τα Χανιά για συνάντηση στον σύνδεσμο και παρακολούθηση του παιχνιδιού με τον Πλατανιά.

Θύρα 13 Χανίων: «Ατελείωτη στήριξη πάντα απέναντι στην ντροπή της πόλης μας»

Όπως ενημέρωσε η Θύρα 13 Χανίων, καλεί όλους τους Παναθηναϊκού από τα Χανιά και όχι μόνο στη Μυλωνογιάννη 76, όπου θα γίνει μπάρμπεκιου και συζήτηση και στη συνέχεια όλοι θα παρακολουθήσουν το ματς από εκεί.

«Πιστοί στις αρχές μας ενάντια στο κάθε παράρτημα και στον κάθε απατεώνα που θέλει να βγάλει χρήμα από την καψούρα μας. 20/08 όλοι στη συνδεσμάρα μας από νωρίς… Ατελείωτη στήριξη και πάντα δίπλα στον Παναθηναϊκό Α.Ο. πάντα απέναντι στην ντροπή της πόλης μας. Χανιά Θύρα 13», γράφει άλλων η ενημέρωση. των οπαδών

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.