ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το μήνυμα του Ουζουνίδη προς τους οπαδούς

Τι... ζητά ο Εβρίτης τεχνικός από τον κόσμο του «τριφυλλιού» και ποια είναι η υποχρέωση της ομάδας προς εκείνον.

Το μήνυμα του Ουζουνίδη προς τους οπαδούς

Σαφές μήνυμα στήριξης έστειλε προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού ο Μαρίνος Ουζουνίδης, σε δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της Nova, με αφορμή την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο Έλληνας τεχνικός ζήτησε από τον κόσμο να παραμείνει κοντά στην ομάδα, η οποία όπως ανέφερε «χτίζεται» από την αρχή και να «αγκαλιάσει» την προσπάθεια που γίνεται.

Παράλληλα, υπογράμμισε και την… υποχρέωση των «πρασίνων» προς τον κόσμο, τονίζοντας πως η ομάδα θα πρέπει φέτος να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και να μάχεται για τους στόχους της σε κάθε ματς ξεχωριστά.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.360 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα. Η ομάδα δημιουργείται από την αρχή, έχουν γίνει πολλές αλλαγές. Θέλουμε να είναι κοντά στην ομάδα, να αγαπάνε την ομάδα. Έχουν δείξει πως είναι κοντά στους παίκτες και θέλουμε να γίνει στη συνέχεια. Για να γίνει αυτό πρέπει κι εμείς να συνεχίσουμε να δουλεύουμε καλά, να δείχνουμε πράγματα στο γήπεδο γιατί ο κόσμος για αυτό έρχεται. Θέλει να βλέπει μια ομάδα που προσπαθεί, που διεκδικεί τα αποτελέσματα και να φεύγει από το γήπεδο βλέποντας την ομάδα να δίνει ό,τι καλύτερο μπορεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ουζουνίδης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...