ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κολοβέτσιος: «Θα κοιτάξουμε τη Μπιλμπάο στα μάτια»

Ο Έλληνας αμυντικός μίλησε για το παιχνίδι των Χανίων αλλά και την επικείμενη αναμέτρηση με τη Μπιλμπάο στην Ισπανία.

Κολοβέτσιος: «Θα κοιτάξουμε τη Μπιλμπάο στα μάτια»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Κολοβέτσιου:

Για το ματς με τον Πλατανιά: «Περιμέναμε πως θα ήταν δύσκολα, ξέραμε πως ο Πλατανιάς είναι καλή ομάδα με πολύ ενθουσιασμό. Σε συνδυασμό με τις απώλειες που είχαμε, κάναμε το παιχνίδι πολύ δύσκολο. Μπορούσαμε να το πάρουμε μετά το γκολ που πετύχαμε αλλά μετά από μια άτυχη στιγμή δεχθήκαμε την ισοφάριση. Θέλαμε τη νίκη μετά την Μπιλμπάο, συνεχίζουμε. Θέλαμε να αποδείξουμε ποιος είναι ο Παναθηναϊκός, να δείξουμε πως είμαστε καλή ομάδα γιατί και απέναντι στην Μπιλμπάο παίξαμε πολύ καλά αλλά δυστυχώς στο τέλος φάγαμε τα γκολ.

Για τους στόχους της ομάδας: «Δεν θέλω να βλέπω μακριά, κάθε αγωνιστική να την κοιτάμε ξεχωριστά και να κερδίζουμε. Αν κερδίζουμε σε έδρες όπως του Πλατανιά θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το παιχνίδι της Πέμπτης: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα όπως μας είπε και ο προπονητής. Θα κοιτάξουμε την Μπιλμπάο στα μάτια, μπορούμε να κάνουμε τη ζημιά. Αν δεν τα καταφέρουμε θα πέσουμε με ψηλά το κεφάλι».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.511 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ότι έπαιξε ως αριστερό μπακ: «Με εμπιστεύεται σε αρκετές θέσεις ο προπονητής. Όπου μου ζητήσει θα προσπαθήσω να παίξω, σκοπός είναι να βάζω το εγώ μου κάτω από την ομάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.