ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τζανδάρης: «’Εχω πίστη στον εαυτο μου»

Τις πρώτες του δηλώσεις στο κανάλι της ΠΑΕ, μετά την υπογραφή των συμβολαίων του, έκανε ο Φάνης Τζανδάρης.

Τζανδάρης: «'Εχω πίστη στον εαυτο μου»

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την επιλογή, το περίμενα εδώ και έναν μήνα από την στιγμή που με προσέγγισε η ομάδα. Τώρα σημασία έχει να δουλέψουμε.

Ήμουν αρκετό καιρό εκτός, πήρα κάποια λεπτά συμμετοχής στη Σλοβενία όμως θα χρειαστώ λίγο χρόνο. Είμαι έτοιμος από την πρώτη μέρα να δουλέψω σκληρά.

Ο προπονητής ξέρεις ποιος είμαι αφού έχουμε συνεργαστεί στον Πανιώνιο. Σίγουρα θα θέλει να βάλει κάποια πράγματα στο παιχνίδι μου. Είμαι πρόθυμος να μάθω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής μου.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 92.359 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όλα είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Εγώ έχω αφήσει πίσω τον τραυματισμό μου και εύχομαι από εδώ και πέρα να είμαι υγιής όπως και όλοι συμπαίκτες μου.

Είμαι πολύ μαχητικός στον αγωνιστικό χώρο, πιστεύω πολύ στον εαυτό και όταν μπαίνω σε έναν αγώνα πιστεύω ότι θα κερδίσω. Έχω πίστη στον εαυτό μου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...