ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

O Μολέδο τραυματίστηκε και το ασθενοφόρο… έλειπε!

Ο Ροντρίγκο Μολέδο χρειάστηκε να περιμένει αρκετή ώρα για την διακομιδή του στο νοσοκομείο.

O Μολέδο τραυματίστηκε και το ασθενοφόρο... έλειπε!

Στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Πλατανιά, ο Μολέδο συγκρούεται με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο και πέφτει τραυματίας στο έδαφος, δίχως να καταφέρει να επανέλθει.

Οι γιατροί οι οποίοι εξέτασαν τον Βραζιλιάνο αμυντικό συνέστησαν την άμεση διακομιδή του στο νοσοκομείο, καθώς ο 29χρονος ποδοσφαιριστής δεν βρισκόταν σε θέση να συνεχίσει να παίζει, έχοντας τραυματιστεί στον αγκώνα.

Όμως η σύσταση των γιατρών δεν έγινε άμεσα πράξη, καθώς έλειπε το ασθενοφόρο του γηπέδου, όπως καταγγέλλουν οι άνθρωποι των «πρασίνων». Το όχημα είχε αποχωρήσει νωρίτερα από τον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου και χρειάστηκε να περάσουν περίπου τριάντα λεπτά, ώστε να επιστρέψει και να παραλάβει τον Βραζιλιάνο.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.370 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Καθυστέρηση η οποία «βαραίνει» τόσο τον Πλατανιά, όσο και τη λίγκα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.