ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χαμός στο προφίλ του Τσάβες: Τα «συγχαρητήρια» των οπαδών στον «Κομαντάντε» (pic)

Άκρως ικανοποιημένους άφησε τους φίλους της ομάδας το ντεμπούτο του Αντρές Τσάβες με το «τριφύλλι». Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια στο προφίλ του 26χρονου φορ.

Χαμός στο προφίλ του Τσάβες: Τα «συγχαρητήρια» των οπαδών στον «Κομαντάντε» (pic)

Ο Αντρές Τσάβες μας σύστησε το ταλέντο του αλλά και την έφεσή του στο σκοράρισμα από νωρίς, καθώς δεν χρειάστηκε παρά εννέα λεπτά από τη στιγμή που πάτησε τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου των Περιβολιών, για να πετύχει το πρώτο του γκολ με την πράσινη φανέλα.

Το γεγονός αυτό χαροποίησε τόσο τον «Κομαντάντε», όσο και τους φίλους της ομάδας, παρά το γεγονός πως το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης με τον Πλατανιά (1-1) άφησε εν τέλει «γλυκόπικρη» γεύση.

Ο Αντρές Τσάβες ανέβασε στο instagram φωτογραφία από το ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό και οι οπαδοί της ομάδας έσπευσαν να του δώσουν συγχαρητήρια: «Φοβερό ξεκίνημα. Πάμε Αντρές…», «Ήσουν εξαιρετικός, συνέχισε έτσι», «Αυτός θα βγει πρώτος σκόρερ, να μου το θυμηθείτε», «Πάμε Κομαντάντε», ανέφεραν μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 103.075 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
View this post on Instagram

A post shared by Andres Chavez (@andres_chavez_25)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...