Δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Άλ Αΐν.

Ο Μάρκους Μπεργκ αγωνίστηκε για 70 λεπτά στο ισόπαλο 0-0 με την Άλ Χιλάλ και αντικαταστάθηκε καθώς δυσκολεύτηκε, όπως ο ίδιος παραδέχθηκε, να τα βγάλει πέρα με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στα Εμιράτα.

Πάντως, ο προπονητής της Άλ Αΐν, Ζόραν Μάμιτς, έσπευσε να δικαιολογήσει την εμφάνιση του Μπεργκ, προσδίδοντας σε αυτή αρκετά ελαφρυντικά: «Ο Μάρκους δεν έπαιξε καλά στο ντεμπούτο του γιατί συνολικά η ομάδα δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Οπότε ήταν πολύ δύσκολο για εκείνον. Ήταν το πρώτο του παιχνίδι σε υψηλό επίπεδο μέσα σε αυτές τις καιρικές συνθήκες. Αλλά ο Μάρκους είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής και πολύ σύντομα θα κάνει τόσο τους οπαδούς όσο και εμένα ως προπονητή πολύ ευτυχισμένους.

Χρειάζεται παιχνίδια για να προσαρμοστεί σε αυτές τις καιρικές συνθήκες. Δεν είναι εύκολο, αλλά είναι εξαιρετικός επαγγελματίας και δεν ανησυχώ για το αν θα μπορέσει να αντεπεξέλθει. Στην προετοιμασία μας στην Αυστρία ήταν από τους καλύτερους παίκτες μας. Αλλά εκεί ήταν άλλες οι καιρικές συνθήκες. Χρειάζεται χρόνο λοιπόν». 

➡️ Γράψε το σχόλιο σου