ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ερερίν: «Να είμαστε προσεκτικοί, δεν έχει τίποτα να χάσει ο Παναθηναϊκός…»

Ο τερματοφύλακας της Μπιλμπάο τόνισε, μεταξύ άλλων, πως η ομάδα του θα πρέπει να προσέξει αρκετά στη ρεβάνς του «Σαν Μαμές», καθώς ο Παναθηναϊκός θα μπει στο ματς χωρίς άγχος.

Ερερίν: «Να είμαστε προσεκτικοί, δεν έχει τίποτα να χάσει ο Παναθηναϊκός…»

Ο Ιάγκο Ερερίν, ανέλυσε σε δηλώσεις του τον τρόπο με τον οποίο η Μπιλμπάο κατάφερε να κάνει την ανατροπή στη Λεωφόρο, συμπληρώνοντας ωστόσο πως η ομάδα του θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική στο παιχνίδι της Πέμπτης, καθώς ο Παναθηναϊκός θα μπει στο ματς μην έχοντας να χάσει τίποτα…

Αναλυτικά:

«Ο Παναθηναϊκός πάλεψε πολύ στο πρώτο ματς. Ήταν μια μεγάλη μάχη. Άρχισαν καλά, πήραν ένα καλό προβάδισμα κι εμείς δεν κάναμε ευκαιρίες, αλλά καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα για τη ρεβάνς. Ξέραμε πως έπρεπε να αντιδράσουμε στο 2-0, γιατί θα ήταν πολύ δύσκολο να ανατρέψουμε αυτό το σκορ στο ‘Σαν Μαμές’. Κερδίσαμε με 3-2, αλλά θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, γιατί μία ομάδα που δεν έχει να χάσει τίποτα είναι πάντα επικίνδυνη. Ελπίζω ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο και να δημιουργήσει όμορφη ατμόσφαιρα»

loading...