ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έβαλε… πλάτη στον Μπεργκ ο Μάμιτς

Ο προπονητής της Άλ Αΐν θέλησε να δικαιολογήσει τον Σουηδό φορ για την απόδοσή του στο πρώτο επίσημο παιχνίδι με τη νέα του ομάδα.

Έβαλε... πλάτη στον Μπεργκ ο Μάμιτς

Δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Άλ Αΐν.

Ο Μάρκους Μπεργκ αγωνίστηκε για 70 λεπτά στο ισόπαλο 0-0 με την Άλ Χιλάλ και αντικαταστάθηκε καθώς δυσκολεύτηκε, όπως ο ίδιος παραδέχθηκε, να τα βγάλει πέρα με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στα Εμιράτα.

Πάντως, ο προπονητής της Άλ Αΐν, Ζόραν Μάμιτς, έσπευσε να δικαιολογήσει την εμφάνιση του Μπεργκ, προσδίδοντας σε αυτή αρκετά ελαφρυντικά: «Ο Μάρκους δεν έπαιξε καλά στο ντεμπούτο του γιατί συνολικά η ομάδα δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Οπότε ήταν πολύ δύσκολο για εκείνον. Ήταν το πρώτο του παιχνίδι σε υψηλό επίπεδο μέσα σε αυτές τις καιρικές συνθήκες. Αλλά ο Μάρκους είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής και πολύ σύντομα θα κάνει τόσο τους οπαδούς όσο και εμένα ως προπονητή πολύ ευτυχισμένους.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ
Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ 3.337 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Χρειάζεται παιχνίδια για να προσαρμοστεί σε αυτές τις καιρικές συνθήκες. Δεν είναι εύκολο, αλλά είναι εξαιρετικός επαγγελματίας και δεν ανησυχώ για το αν θα μπορέσει να αντεπεξέλθει. Στην προετοιμασία μας στην Αυστρία ήταν από τους καλύτερους παίκτες μας. Αλλά εκεί ήταν άλλες οι καιρικές συνθήκες. Χρειάζεται χρόνο λοιπόν». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.