ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο ρόλος των Τσάβες και Βιγιαφάνιες για το «ναι» του Ινσούα!

Πως... εμπλέκονται οι δύο «πράσινοι» ποδοσφαιριστές στην «υπόθεση Ινσούα».

Ο ρόλος των Τσάβες και Βιγιαφάνιες για το «ναι» του Ινσούα!

Ο Εμιλιάνο Ινσούα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα επί ελληνικού εδάφους, με σκοπό να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, περνώντας, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αύριο από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, τις οποίες θα ακολουθήσει η μετάβαση στα γραφεία της ΠΑΕ ώστε να πέσουν οι υπογραφές για την οριστικοποίηση της συμφωνίας.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος θα αποτελέσει το ένατο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, παρουσιάστηκε ευδιάθετος ενώπιον των εκπροσώπων του αθλητικού Τύπου. Στις πρώτες του δηλώσεις, εξέφρασε την πεποίθησή του για μια επιτυχημένη θητεία στο «τριφύλλι», αποκαλύπτοντας παράλληλα τη συμβολή των Τσάβες και Βιγιαφάνιες στο «ναι» του Αργεντινού.

Ο Ινσούα ήρθε σε τηλεφωνική επαφή τόσο με τον Αντρές Τσάβες, με τον οποίο γνωρίζονται καλά από το κοινό πέρασμά τους στη Μπόκα Τζούνιορς, αλλά και με τον επίσης συμπατριώτη του, Λούκας Βιγιαφάνιες. Οι δύο ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μετέφεραν αφειδώς την θετική άποψή τους για τον σύλλογο (χαρακτηρίζοντάς τον ως την κορυφαία ομάδα της Ελλάδας) και το περιβάλλον στη χώρα, διευκολύνοντας την τελική απόφαση του ενδιαφερόμενου.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.499 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ήξερα για τους Αργεντινούς που βρίσκονται στην ομάδα, αυτό είναι κάτι όμορφο και με εμπνέει. Μίλησα με τον Τσάβες και με τον Βιγιαφάνιες και μου είπαν τα καλύτερα, ότι ο Παναθηναϊκός είναι ο καλύτερος και ο σημαντικότερος σύλλογος στη χώρα. Τον Τσάβες τον ήξερα και από την Μπόκα, οπότε ήταν εύκολο να πάρω την απόφαση να έρθω και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για τον Παναθηναϊκό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ινσούα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.