ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ

«2.5 εκατ. ευρώ για Ζέκα η Κοπεγχάγη, περιμένει την απάντηση του Παναθηναϊκού»

Οι Δανοί υποστηρίζουν ότι η Κοπεγχάγη προχώρησε σε νέα πρόταση για την απόκτηση του 28χρονου μέσου.

«2.5 εκατ. ευρώ για Ζέκα η Κοπεγχάγη, περιμένει την απάντηση του Παναθηναϊκού»

Το «παιχνίδι» μεταξύ Κοπεγχάγης και Παναθηναϊκού για τον Κάρλος Ζέκα συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Σύμφωνα με την δανέζικη εφημερίδα «BT», η Κοπεγχάγη έκανε τελικά το βήμα, καταθέτοντας νέα πρόταση για τον 28χρονο ποδοσφαιριστή, η οποία φτάνει τα 2.5 εκατ. ευρώ και περιμένει την απάντηση του «τριφυλλιού».

Όσον αφορά τον διεθνή ποδοσφαιριστή, οι Δανοί του προσφέρουν συμβόλαιο που ξεπερνά τις 800.000 ευρώ, ένα ποσό υψηλότερο από τις τωρινές απολαβές του ιδίου στον Παναθηναϊκό (600.000 ευρώ).

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.729 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, το δημοσίευμα αναφέρει πως η Κοπεγχάγη έχει θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός κεντρικού χαφ, με τον Ζέκα να «φιγουράρει» στην κορυφή της λίστας του συλλόγου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.