ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οι σκέψεις -και το δίλημμα- του Ουζουνίδη για τη Μπιλμπάο

Το σχήμα και η πιθανή ενδεκάδα την οποία θα παρατάξει ο Έλληνας τεχνικός στη ρεβάνς του «Σαν Μαμές» (24/8).

Οι σκέψεις -και το δίλημμα- του Ουζουνίδη για τη Μπιλμπάο

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για τη δεύτερη «μάχη» με την Αθλέτικ, αυτή τη φορά στο Μπιλμπάο (24/8) και ο Μαρίνος Ουζουνίδης φαίνεται να έχει καταλήξει στο σχήμα το οποίο θα χρησιμοποιήσει στο ματς της Πέμπτης, όπως και στην πλειοψηφία των παικτών που θα επιλέξει στο βασικό σχήμα, πλην ενός… διλήμματος.

Το 4-4-1-1 πρέπει να θεωρείται ως δεδομένη επιλογή σχήματος, με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο κάτω από τα γκολπόστ, τους Κουτρουμπή και Κολοβέτσιο στο κέντρο της άμυνας και δεξιά τον Γιόχανσον.

Στα χαφ, ακλόνητο παραμένει το δίδυμο Ζέκα – Κουρμπέλη, με τον Λουντ να τοποθετείται αριστερά, τον Καμπέσας δεξιά, τον Τσάβες στην κορυφή της επίθεσης (υπάρχουν σκέψεις να αγωνιστεί για περίπου εξήντα λεπτά) και πίσω από τον Αργεντινό φορ τον Λουτσιάνο, ή τον Άλτμαν.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 104.390 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...