ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Ουζουνίδης: «Να βάλουμε γκολ. Δεν έχουμε φόβο»

Αποφασισμένος για το αυριανό παιχνίδι με την Μπιλμπάο δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ουζουνίδης: «Να βάλουμε γκολ.  Δεν έχουμε φόβο»

Aναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός:

Για το πως σκέφτεται να παρατάξει τον Παναθηναϊκό: «Πριν το πρώτο παιχνίδι ήμουν πολύ αισιόδοξος ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Φάνηκε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε και ο λόγος που ήρθε αυτό το σκορ είναι η απογοήτευσή μας για το γκολ που δεχθήκαμε. Μετά το ματς οι πιθανότητες της Αθλέτικ ήταν ακόμα μεγαλύτερες από αυτές που ήταν στην αρχή. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να βάλουμε γκολ και να αγωνιστούμε πιο ελεύθερα. Δεν έχουμε φόβο και είναι βέβαιο ότι θα προσπαθήσουμε πολύ».

Για τον Αντρές Τσάβες: «Το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσει από την αρχή. Το θέμα είναι να βάλουμε ένα γκολ και μετά να δούμε πως μπορούμε να το διαχειριστούμε».

Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ – Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά»
Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ – Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά» 2.226 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το πόσο μπορεί να επαναλάβει εικόνα ανάλογη του πρώτου ματς: «Ο Παναθηναϊκός δεν είχε καλή εικόνα μόνο στα έξι λεπτά. Εκείνα τα έξι λεπτά μας χάλασαν μία πολύ όμορφη βραδιά. Εδώ μέσα ο αντίπαλος είναι μία διαφορετική ομάδα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και όπως είπα και στην Αθήνα όσο πιο μακριά από την περιοχή μας τόσο το καλύτερο. Αν παίξουμε αμυντικά θα έχουμε πρόβλημα. Εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας γιατί στο τέλος της ημέρας έχουμε περισσότερα να κερδίσουμε παρά να χάσουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...