ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πασκουάλ: «Ευχαριστώ τον Δημήτρη για την ομάδα που δημιουργήσαμε»

Ο Τσάβι Πασκουάλ ευχαρίστησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τις μεταγραφές και μίλησε για τη σεζόν που θα έρθει.

Πασκουάλ: «Ευχαριστώ τον Δημήτρη για την ομάδα που δημιουργήσαμε»

«Είμαι χαρούμενος για την ομάδα που δημιουργήσαμε. Ευχαριστώ τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που μας βοήθησε να χτίσουμε αυτή την ομάδα. Πιστεύω στη δουλειά μου, πιστεύω στους συνεργάτες μου και τους παίκτες μου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δουλέψουμε σκληρά και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας προκειμένου να πετύχουμε».

Σχετικά με την Ευρωλίγκα, o Πασκουάλ τόνισε: «Σίγουρα θα είναι ένα πολύ δύσκολο τουρνουά αφού όλες οι ομάδες που θα συμμετάσχουν έχουν τον ίδιο στόχο, δηλαδή την πρόκριση στο Final Four. Πέρσι τερματίσαμε τέταρτοι στη regular season, αποκλειστήκαμε στα προημιτελικά και φέτος θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω.

Αν είμαστε ενωμένοι, οι παίκτες, η ομάδα, η διοίκηση και οι φίλαθλοι, έχουμε τις πιθανότητές μας να είμαστε στο Final Four».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.031 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη νέα ομάδα τόνισε: «Το μπάσκετ είναι πάντα το ίδιο. Πρέπει να σκοράρεις έναν πόντο παραπάνω για να κερδίσεις. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, όλοι μιλούν για plays και φιλοσοφία όμως το ζητούμενο είναι να βάλεις έναν πόντο παραπάνω. Θα έχουμε την ευκαιρία μας, θα τρέξουμε και θα δημιουργήσουμε μια σοβαρή ομάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.