ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Βουγιούκας: «Και τους τρεις τίτλους»

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού μίλησε ο Ιαν Βουγιούκας, στην πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Βουγιούκας: «Και τους τρεις τίτλους»

«Περάσαν πέντε χρόνια. Τα τελευταία χρόνια προσπάθησα πολύ να ξαναγυρίσω και τελικά έγινε φέτος. Θα μπορούσε να γίνει και πέρσι αλλά ήρθε ο Μπουρούσης και μας τα χάλασε (γέλια). Όταν παίζεις σε μία τέτοια ομάδα, πάντα η ομάδα προσπαθεί να πρωταγωνιστήσει. Παίζω σε μία ομάδα που θα διεκδικήσει και τους τρεις τίτλους».

Στη συνέχεια μίλησε για ρόλο που πρόκειται να έχει: «Να δίνω κάποια διαφορετικά χαρακτηριστικά στους ψηλούς της ομάδας, με τον κόουτς μιλήσαμε όταν υπέγραψα και περιμένω ξαναμιλήσουμε τώρα αυτές τις ημέρες με πιο πολλές λεπτομέρειες. Σίγουρα είμαι το βαρύ σέντερ και πιστεύω ότι θα με χρησιμοποιήσει εκεί που θέλει ο ίδιος».

Παράλληλα, μίλησε και για τους ξένους και κατά πόσο τους γνωρίζει: «Mόνο τον Γκάμπριελ ήξερα από παλιά, γιατί ήμασταν μαζί στην Λοκομοτίβ πέρσι. Γνωρίζω και τον Λεκαβίτσιους. Και με τους υπόλοιπους πιστεύω πως θα συνεργαστούμε πολύ καλά, για να φτάσουμε στον στόχο μας».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.932 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.