ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ

Αδιαθεσία ο Σίνγκλετον – Καμία ανησυχία για τον Αμερικανό

Ο Αμερικανός ένιωσε αδιαθεσία και διακομίστηκε στο νοσοκομείο «ΥΓΕΙΑ», ωστόσο η κατάστασή του δεν εμπνέει ουδεμία ανησυχία.

Αδιαθεσία ο Σίνγκλετον - Καμία ανησυχία για τον Αμερικανό

Τρόμαξε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ο Κρις Σίνγκλετον, ο οποίος αισθάνθηκε αδιαθεσία  και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, για να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Ωστόσο, οι εξετάσεις του Αμερικανού δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό, ωστόσο ελήφθη η απόφαση να παραμείνει σήμερα κλινήρης για προληπτικούς λόγους.

Το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ

Ο Κρις Σίνγκλετον αισθάνθηκε μια αδιαθεσία και διεκομίσθη στο νοσοκομείο «ΥΓΕΙΑ» προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις, οι οποίες δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό. Κατόπιν τούτου αύριο (25/8) το πρωί αναμένεται να πάρει εξιτήριο. Οι «πράσινοι» έχουν σήμερα (24/8) ρεπό, ενώ από αύριο (25/8) θα επιστρέψουν στις διπλές προπονήσεις (πρωί-απόγευμα).

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.173 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.