ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκιστ: «Εύχομαι να έχουμε μια μεγάλη και επιτυχημένη χρονιά» (vid)

Ο Τζέιμς Γκιστ μίλησε στο PAO TV για τους στόχους της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν, τη δυναμική του ΟΑΚΑ, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα προς τους οπαδούς.

Γκιστ: «Εύχομαι να έχουμε μια μεγάλη και επιτυχημένη χρονιά» (vid)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκιστ στην κάμερα του PAO TV:

Για τη νέα σεζόν και τους στόχους της ομάδας: «Κάθε σεζόν είναι διαφορετική, δε μπορώ να πω ότι κάποια χρονιά έμοιαζε με κάποια άλλη. Η ενέργεια είναι πάντα ίδια όμως όταν αρχίζει η σεζόν καθώς ετοιμαζόμαστε για μια μεγάλη και -εύχομαι- επιτυχημένη χρονιά. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας τεράστιος σύλλογος και επιδιώκουμε μεγάλα πράγματα, πρωταθλήματα τα οποία πάντα αποτελούν το στόχο μας».

Για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού: «Το να επιστρέφεις σε αυτή την ατμόσφαιρα είναι υπέροχο αλλά κάθε χρόνο βιώνεις μια διαφορετική κατάσταση, δεν ξέρεις τι να περιμένεις κι αυτό είναι το συναρπαστικό με το μπάσκετ».

Το μήνυμά του στους φίλους της ομάδας: «Στόχος είναι η νίκη, αυτή είναι η νοοτροπία σε έναν σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός. Μόνο η νίκη είναι αποδεκτή ενώ η ήττα όχι. Όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά θέλει προσοχή αλλά ο στόχος μας φέτος είναι σίγουρα να κερδίζουμε και γνωρίζω ότι ο στόχος των φιλάθλων μας είναι το Triple Crown, ας το πάμε βήμα-βήμα».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 55.005 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...