ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Στη Μπαρτσελόνα με μυθικό ποσό ο Ντεμπελέ!»

Τι αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ.

«Στη Μπαρτσελόνα με μυθικό ποσό ο Ντεμπελέ!»

Κοντά στην ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής, αυτής του Ουσμάν Ντεμπελέ από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, βρίσκεται η Μπαρτσελόνα σύμφωνα με το «beINSPORTS».

 Εφόσον οι πληροφορίες του «beINSPORTS» αποδειχθούν αληθείς, η επίσημη ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του 20χρονου διεθνούς, ο οποίος θα αποτελέσει το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα των Κυπελλούχων Ισπανίας μετά τους Νέλσον Σεμέδο, Ζεράρ Ντεουλοφέου, Παουλίνιο, αναμένεται εντός των επόμενων ημερών.
Διαβάστε τις λεπτομέρειες του deal εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.