ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

«Η πρόκριση κρίθηκε στα έξι λεπτά της Αθήνας – Καλύτερα τα πράγματα για εμάς στο μέλλον…»

Οι δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση με τη Μπιλμπάο στην Ισπανία (1-0).

«Η πρόκριση κρίθηκε στα έξι λεπτά της Αθήνας - Καλύτερα τα πράγματα για εμάς στο μέλλον...»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ουζουνίδη:

Για το παιχνίδι του «Σαν Μαμές»: «Nα δώσω συγχαρητήρια στην Αθλέτικ. Σήμερα ήταν καλύτερη και πήρε δίκαια τη νίκη. Εμείς θα μπορούσαμε από τα δύο παιχνίδια να έχουμε πάρει πολύ περισσότερα. Με εξαίρεση το δοκάρι του Τσάβες και μία δύο φάσεις με τον Καμπέσας δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό. Είχαμε και κάποιους ανέτοιμους όπως ο Τσάβες και ο Γιόχανσον. Αποκλειστήκαμε από μία ομάδα που θα μπορούσε να είναι στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά τη διακοπή πιστεύω θα είμαστε ακόμα καλύτεροι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ματίας γιατί παρά το γεγονός ότι ήταν ανέτοιμος έδωσε τα πάντα. Τέτοιους παίκτες θέλω στην ομάδα».

Για το που κρίθηκε η πρόκριση: «Η πρόκριση κρίθηκε στα έξι λεπτά της Αθήνας. Η διαφορά των δύο ομάδων ήταν σε άλλα επίπεδα. Ήταν μία ομάδα με συνοχή αφού είναι μαζί πολλά χρόνια. Δεν είμαι απογοητευμένος και πιστεύω πως του χρόνου τέτοια εποχή θα είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα για εμάς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.