ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Ζέκα: Μειώνονται οι πιθανότητες για επαναφορά της Κοπεγχάγης

Τι όρους περιελάμβανε η τελευταία πρόταση των Δανών στον Παναθηναϊκό και για ποιους λόγους ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες για τρίτο «χτύπημα» από την Κοπεγχάγη για τον 28χρονο μέσο.

Ζέκα: Μειώνονται οι πιθανότητες για επαναφορά της Κοπεγχάγης

Το τελευταίο διάστημα, η Κοπεγχάγη ενέτεινε τις προσπάθειές της για την απόκτηση του Κάρλος Ζέκα, μεταφράζοντας σε πρακτικό επίπεδο το ενδιαφέρον της, καθώς κατέθεσε δύο προτάσεις στον Παναθηναϊκό, οι οποίες δεν έγιναν δεκτές από τους «πράσινους».

Το «τριφύλλι» είπε «όχι» στην πρώτη «κρούση» των Δανών (1.5 εκατ. ευρώ) ενώ παρόμοια απάντηση έδωσε και στη δεύτερη, που μαζί με τα μπόνους έφτανε τα 2 εκατ. ευρώ (1.7 εκατ. ευρώ συν 300.000 ευρώ σε περίπτωση που ο σύλλογος προκρινόταν στους ομίλους του Champions League).

Πλέον, τα δεδομένα δεν συνηγορούν στην πιθανότητα μιας τρίτης επίσημης πρότασης από πλευράς Κοπεγχάγης, η οποία το βράδυ της Τρίτης έχασε την πρόκρισή της για τους ομίλους του Champions League (ήτοι αρκετά χρήματα στα ταμεία της), όπως επίσης και τον βασικό επιθετικό της, Σανταντέρ (νοκ άουτ για τρεις μήνες).

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.124 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το γεγονός αυτό αναγκάζει τον δανέζικο σύλλογο να στραφεί προς την κάλυψη του κενού στην κορυφή της επίθεσης, θέτοντας σε… δεύτερη μοίρα την υπόθεση του Ζέκα.

Πάντως, η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά τις προσεχείς ημέρες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...