ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανάγκη για αλλαγή από την… Κυριακή!

Ο Παναθηναϊκός έχει λιγότερα από δύο εικοσιτετράωρα στη διάθεσή του προκειμένου να αφήσει πίσω του τον πρόωρο αποκλεισμό από την Ευρώπη και να επικεντρωθεί στα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ανάγκη για αλλαγή από την... Κυριακή!

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το φετινό -σύντομο- ευρωπαϊκό του «ταξίδι» στην έδρα της Μπιλμπάο, εκεί όπου κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια για κάτι καλό, όμως δεν ήταν δυνατό να κοντραριστεί με τα… προδεδικασμένα, όπως αυτά διαμορφώθηκαν στο ματς της Λεωφόρου, μέσα σε ένα εξάλεπτο.

Πλέον, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη καλείται να ανασυνταχθεί και να «καθαρίσει» όσο το δυνατόν γρηγορότερα το «μυαλό» της, καθώς δεν απομένει παρά ελάχιστος χρόνος για σκέψη και προβληματισμό. Την Κυριακή, οι «πράσινοι» μπαίνουν εκ νέου στη μάχη του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζοντας τον Λεβαδειακό στην άδεια (λόγω τιμωρίας) Λεωφόρο.

Το άδειο «Απ. Νικολαΐδης», το «στραβοπάτημα» της πρεμιέρας στην έδρα του Πλατανιά (1-1), ένα αποτέλεσμα που διατήρησε τον Παναθηναϊκό στη… ζώνη του «μείον» (-1) αλλά και η ψυχολογική-οργανική καταπόνηση των παικτών, μετά από το σετ των τριών παιχνιδιών σε Αθήνα, Κρήτη και Μπιλμπάο, αποτελούν ζητούμενα που καλείται να αντιμετωπίσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ούτως ώστε να επέλθει η αλλαγή από την Κυριακή.

Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ – Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά»
Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ – Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά» 2.194 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «πράσινοι» γνωρίζουν πως το παιχνίδι με τους Βοιωτούς αποτελεί το πρώτο ματς με χαρακτήρα «must win», το οποίο είναι ικανό να «χτίσει» μία δομημένη πορεία στο πρωτάθλημα και να βάλει την ομάδα στο «κλίμα» του επιβεβλημένου «restart».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...