ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα παράπονα του Ουζουνίδη: Ποιος ξένος άσος τα… άκουσε στο ματς με τη Μπιλμπάο

Διαβάστε λεπτομέρειες.

Τα παράπονα του Ουζουνίδη: Ποιος ξένος άσος τα... άκουσε στο ματς με τη Μπιλμπάο

Οι Πράσινοι πάντως, όπως είχε υποσχεθεί και ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη, κυνήγησαν το ματς στην έδρα της Αθλέτικ και παρότι δεν ήταν σε καλή μέρα πολλοί παίκτες, πάλεψαν για να πετύχουν ένα γκολ και θα το είχαν βρει, αν το σουτ του Τσάβες δεν σταμάταγε στο δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Έλληνας τεχνικός έκανε παράπονα για την εικόνα της ομάδας του, έκανε έντονες παρατηρήσεις στους “πράσινους”. Ποιος, όμως, τον “φούντωσε” πιο πολύ και γιατί;

 Διαβάστε αναλυτικά εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.