ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Άνετοι κι ωραίοι οι Νέοι στην πρεμιέρα!

Νικηφόρα άρχισε η πορεία της ομάδας Νέων του «τριφυλλιού» στο πρωτάθλημα της Κ20.

Άνετοι κι ωραίοι οι Νέοι στην πρεμιέρα!

Με το «δεξί» άρχισαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της Superleague K20 οι Νέοι του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινοι» επικράτησαν 2-0 του Λεβαδειακού στο Κορωπί, σε αναμέτρηση η οποία άνοιξε την «αυλαία» της πρώτης αγωνιστικής του νέου πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι «πιστοποίησαν» από νωρίς τον τίτλο του φαβορί, σκοράροντας στο 10ο λεπτό με τον Παλασκώνη και τον Ντόκο να διαμορφώνει το τελικό σκορ με γκολ στις καθυστερήσεις (91′).

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.504 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής

Σάββατο 26/8

12:00 Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός 2-0

Κυριακή 27/8

11:00 ΑΕΛ – Αστέρας Τρίπολης (Δημοτικό Πυργέτου) 11:00 ΠΑΟΚ – Κέρκυρα (Αθλητικό Κέντρο Λώλας) 11:00 ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ (Αθλητικό κέντρο EPIRUS) 17:00 Πανιώνιος – Απόλλων Σμύρνης (Ανοικτό Δήμου Γλυφάδας) 18:00 Λαμία – Ολυμπιακός (Δημοτικό Ανθήλης) 18:00 Παναιτωλικός – Ατρόμητος (Αθλητικό κέντρο EMILEON)

Σάββατο 7/10

11:00 Πλατανιάς – Ξάνθη (Αθλ. κέντρο ΠΑΕ Πλατανιά).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.