ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οι απώλειες και οι σκέψεις του Ουζουνίδη για Λεβαδειακό

Τα «αινίγματα» που καλείται να λύσει ο Έλληνας τεχνικός, όσον αφορά τη στελέχωση της ενδεκάδας, για το αυριανό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στη Λεωφόρο.

Οι απώλειες και οι σκέψεις του Ουζουνίδη για Λεβαδειακό

Ο Παναθηναϊκός καλείται να αφήσει πίσω του τον πρόωρο ευρωπαϊκό αποκλεισμό και την ήττα στο Μπιλμπάο (1-0) και να ρίξει το βάρος στις εγχώριες διοργανώσεις, αρχής γενομένης από το αυριανό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στην άδεια (λόγω τιμωρίας) Λεωφόρο.

Ο ένας και μοναδικός στόχος των «πρασίνων» είναι η νίκη, η οποία θα «ξεκολλήσει» την ομάδα από το… καθεστώς του «μείον» (-1 οι βαθμοί της ομάδας) και θα δώσει την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση εν όψει της συνέχειας.

Ωστόσο, ο Μαρίνος Ουζουνίδης καλείται, για άλλη μια φορά, να βρει λύσεις όσον αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας στο παιχνίδι με τους Βοιωτούς.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.431 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το «απουσιολόγιο» του Έλληνα τεχνικού περιλαμβάνει πέντε ονόματα, καθώς πλην του Χουλτ (ο οποίος είναι τιμωρημένος), εκτός είναι και οι Μολέδο, Ρέις, Βιγιαφάνιες και Στάικος. Παράλληλα, ο Χρήστος Δώνης «κληρονόμησε» ενοχλήσεις από τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση του «Σαν Μαμές».

Πάντως, μέσα σε όλα τα δυσάρεστα, υπάρχει και ένα ευχάριστο γεγονός, η διαφαινόμενη επιστροφή του Ουσμάν Κουλιμπαλί, που ανέβασε «στροφές» το τελευταίο διάστημα και αύριο αναμένεται να αγωνιστεί ως βασικός.

Όλα τα παραπάνω δεδομένα συνηγορούν σε αποφάσεις της τελευταίας στιγμής, όσον αφορά τις επιλογές του Ουζουνίδη για την ενδεκάδα και, όπως φαίνεται, αρκετά από αυτά τα ζητήματα (όπως το ποιος θα κληθεί να αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας και το εάν θα παίξει βασικός ο Τσάβες) θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ώρες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...