ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δώνης: «Να ξεχάσουμε τι έγινε και να αφοσιωθούμε στο πρωτάθλημα»

Ο Χρήστος Δώνης τόνισε πως οι «πράσινοι» θα πρέπει να αφήσουν πίσω τους τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό και να στοχεύσουν με όλες τους τις δυνάμεις στις εγχώριες διοργανώσεις.

Δώνης: «Να ξεχάσουμε τι έγινε και να αφοσιωθούμε στο πρωτάθλημα»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Δώνη στην κάμερα της Nova:

Για το ματς στο Μπιλμπάο: «Παίζαμε με μία δυνατή ομάδα, μία πολύ καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Κάναμε μία καλή προσπάθεια και νομίζω η πρόκριση χάθηκε στην έδρα μας όταν πάθαμε το μπλακ άουτ. Ελπίζουμε του χρόνου να φανούμε καλύτεροι».

Για το ματς με τον Πλατανιά: «Το ματς με τον Πλατανιά ήταν κοντά στο ματς με την Μπιλμπάο στη Λεωφόρο και για αυτό μας έλειπε η ενέργεια. Από την στιγμή που η Ευρώπη τελείωσε για εμάς πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και να κάνουμε εκεί κάτι καλό».

Για τη συνέχεια στη σεζόν: «Ελπίζουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα με όσες δυνάμεις έχουμε. Πρέπει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.236 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ματς με τον Λεβαδειακό: «Θα πρέπει να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι, να διεκδικήσουμε τη νίκη από την αρχή και να είμαστε όπως πρέπει για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το που μπορεί να κριθεί η μάχη με τους Βοιωτούς: «Αποκλειστικά στις δικές μας δυνάμεις. Πρέπει να ξεχάσουμε τι έγινε στην Ευρώπη και να αφοσιωθούμε στο πρωτάθλημα».

Για το γεγονός ότι ο ίδιος παίρνει ευκαιρίες: «Θέλω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, όποτε μου δίνει ο προπονητής μου την ευκαιρία. Με έχει βάλει σε μερικά ματς, προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου, να βοηθώ την ομάδα και υπάρχει χρόνος ακόμα. Φυσικά και θέλω να καθιερωθώ και να δούμε που μπορεί να βγάλει όλο αυτό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.