ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κούζμιτς: «Όμορφη εμπειρία το πέρασμά μου από τον Παναθηναϊκό»

Ο σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης αναφέρθηκε στις εμπειρίες που αποκόμισε από τον Παναθηναϊκό, την Εθνική Σερβίας αλλά και το μέλλον του στη Μαδρίτη.

Κούζμιτς: «Όμορφη εμπειρία το πέρασμά μου από τον Παναθηναϊκό»

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Όγκνιεν Κούζμιτς στην «Πράσινη»:

Για την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ: «Είναι πολύ ωραίο που επέστρεψα. Η παρουσία μου στον Παναθηναϊκό ήταν μια όμορφη εμπειρία. Μάλιστα, νωρίτερα είχαν την ευκαιρία να δω τον Γκιστ αλλά και τον Καλάθη με τον Παπαγιάννη, με τους οποίους είχα μιλήσει και στο Βελιγράδι.

Για τη μεταγραφή του στη Ρεάλ: «Είναι κάτι πολύ ξεχωριστό για εμένα που θα παίξω για τη Ρεάλ. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι εκεί και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Προς το παρόν, πάντως, το μυαλό μου είναι εδώ, στην εθνική Σερβίας».

Για την Εθνική μας ομάδα: «Η Ελλάδα διαθέτει σπουδαία ομάδα, έχει έμπειρους παίκτες. Χωρίς αμφιβολία η απουσία του Αντετοκούνμπο είναι πολύ σημαντική αλλά δεν θα είναι εύκολο για καμία ομάδα να παίξει κόντρα στην Ελλάδα. Θα είναι δύσκολος αντίπαλος…».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 47.067 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τις απουσίες της Σερβίας: «Δυστυχώς χάσαμε τον Μίλος (Τεόντοσιτς), αλλά δεν είναι η μοναδική μας απουσία καθώς εκτός είναι κι οι Ραντούλιτσα, Σιμόνοβιτς. Δεν θα είναι συνεπώς εύκολο για εμάς, αλλά όσοι βρισκόμαστε στην ομάδα θα πρέπει να δώσουμε μεγάλη μάχη σε κάθε αγώνα».

Για τις απουσίες των Τεόντοσιτς και Αντετοκούνμπο από το Ευρωμπάσκετ: «Αμφότεροι είναι δύο εξαιρετικοί παίκτες αλλά και στις δύο ομάδες υπάρχουν παιδιά που μπορούν να βγουν μπροστά. Σίγουρα δεν είναι εύκολο να προσαρμοστείς όταν χάνεις κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας έναν τόσο σημαντικό παίκτη αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Αυτά συμβαίνουν και πρέπει να βρεις τον τρόπο ώστε να μειώσεις όσο το δυνατόν περισσότερο την απώλεια. Άλλωστε η πορεία της κάθε ομάδας θα κριθεί από τους παρόντες».

Για τα φαβορί του Ευρωμπάσκετ: «Τη δεδομένη στιγμή είναι δύσκολο να πεις ποιες ομάδες πραγματικά έχουν το προβάδισμα. Όλες οι εθνικές έχουν τα ατού τους και είναι καλές ομάδες, ενώ σε τέτοιες διοργανώσεις υπάρχουν πάντα εκπλήξεις. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποια που να ξεχωρίζει… Όλες οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στο τουρνουά θέλουν να φτάσουν όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Αυτό θέλουμε κι εμείς, να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά και θα δώσουμε ότι έχουμε κάθε λεπτό μέσα στο παρκέ για να τα καταφέρουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...