ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Παραμένει ανοιχτή η υπόθεση Ζέκα»

Τι αναφέρει δημοσίευμα από τη Δανία αναφορικά με τον Κάρλος Ζέκα και την Κοπεγχάγη.

«Παραμένει ανοιχτή η υπόθεση Ζέκα»

Υπάρχει ακόμη… καπνός στο θέμα «Ζέκα – Κοπεγχάγη», σύμφωνα με τους Δανούς.

Συγκεκριμένα, σημερινό δημοσίευμα της δανέζικης «Ekstrabladet» αναφέρει πως η Κοπεγχάγη, η οποία καλωσόρισε στις τάξεις της δύο νέους ποδοσφαιριστές (Πούσιτς, Βάβρο) μπορεί να δει εκ νέου «ζεστά» την προοπτική της απόκτησης του 28χρονου μέσου.

Μένει να φανεί εάν οι Δανοί έχουν σκοπό να επανέλθουν για τον Ζέκα, τον οποίον ο Παναθηναϊκός θα τον παραχωρήσει μόνο εάν ικανοποιηθεί οικονομικά (έχοντας ήδη απορρίψει δύο προτάσεις) και παράλληλα θα πρέπει να έχει βρει τον αντικαταστάτη του, προκειμένου να δώσει το «ΟΚ» στην Κοπεγχάγη, εάν κάνει εκ νέου πρόταση.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.490 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.