ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αυτοί είναι οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού στο Ευρωμπάσκετ

Τρεις λόγοι για να δούμε ακόμη πιο ζεστά το μεγάλο μπασκετικό ραντεβού της Ευρώπης.

Αυτοί είναι οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού στο Ευρωμπάσκετ

Πέντε ημέρες απομένουν για το πρώτο τζάμπολ του εφετινού Ευρωμπάσκετ και τα 24 εθνικά συγκροτήματα τα οποία θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση έχουν ανακοινώσει τους 12 «στρατιώτες» τους, μεταξύ αυτών και η Εθνική μας ομάδα.

Ο Κώστας Μίσσας ανακοίνωσε, μετά το πέρας του φιλικού με τη Σερβία, τους «εκλεκτούς» του, με τρεις «πράσινους» καλαθοσφαιριστές να συμπεριλαμβάνονται στις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή.

Πρόκειται για τους Νικ Καλάθη, Νίκο Παππά και Θανάση Αντετοκούνμπο. Ο μεν πρώτος ετοιμάζεται για την πέμπτη του συμμετοχή με το «εθνόσημο» -όσον αφορά τα μεγάλα τουρνουά- (Ευρωμπάσκετ 2009, 2015, Μουντομπάσκετ 2010, 2014) συν το περσινό προολυμπιακό του Τορίνο.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.219 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Θανάσης βρήκε θέση στη 12άδα, έναν χρόνο μετά την πρώτη του εμπειρία από την Εθνική Ανδρών (προολυμπιακό), ενώ ο Παππάς θα συμμετάσχει για πρώτη φορά σε μεγάλο τουρνουά με την «επίσημη αγαπημένη», σε επίπεδο Ανδρών.

Οι τρεις προαναφερθέντες θα αποτελέσουν τους εκπροσώπους του Παναθηναϊκού στο Ευρωμπάσκετ. Λίστα, η οποία θα μπορούσε να έχει περισσότερα ονόματα, αλλά ο Ντίνος Μήτογλου δεν κατάφερε να μπει στη 12άδα, ο Ματ Λοτζέσκι δεν συμπεριελήφθη στις επιλογές του Βελγίου, ενώ ο Λούκας Λεκαβίτσιους στάθηκε άτυχος και τραυματίστηκε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.