ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιόχανσον: «Τίτλους με τον Παναθηναϊκό»

Τους στόχους του Παναθηναϊκού αλλά και του ίδιου έκανε γνωστούς ο Ματίας Γιόχανσον.

Γιόχανσον: «Τίτλους με τον Παναθηναϊκό»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σουηδός μπακ στην κάμερα του novasports

Για το ματς με τους Βάσκους: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, δώσαμε τα πάντα και χάσαμε από μία καλύτερη ομάδα. Αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο και τώρα πρέπει να δώσουμε το καλύτερο για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος».

Για το αν υπήρχε έλλειψη ενέργειας: «Είναι δύσκολο να παίζεις πολλά παιχνίδια όμως το ίδιο δύσκολο ήταν και για την Μπιλμπάο. Δώσαμε όλη μας την ενέργεια αλλά ήμασταν λίγο άτυχοι».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.372 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ότι αγωνίστηκε χωρίς να είναι απόλυτα έτοιμος: «Κι εγώ δεν περίμενα να αγωνιστώ, αλλά κάποιες φορές συμβαίνει. Είμαι χαρούμενος που έπαιξα τα πρώτα μου παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και στο διάστημα της διακοπής θα έχω δύο εβδομάδες για να προπονηθώ σκληρά. Μετά θα είμαι 100% έτοιμος».

Για το ματς με τους Βοιωτούς: «Πρέπει να κερδίσουμε και θα κερδίσουμε. Είναι πάντα καλύτερο να αγωνίζεσαι μπροστά σε φιλάθλους, όμως δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό. Θα βγούμε έξω για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το στόχο του με τον Παναθηναϊκό: «Ήρθα στον Παναθηναϊκό για να κερδίσω τίτλους και πιστεύω ότι θα τα κατακτήσουμε».

Για το ότι έχει συμπατριώτες του στην ομάδα: «Μου αρέσει που έχω συμπατριώτες στην ομάδα γιατί κάνουν πιο εύκολη την προσαρμογή μου, όμως αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι ότι έχω έρθει να παίξω ποδόσφαιρο».

Για την απόφαση να έρθει στον Παναθηναϊκό: «Όχι δεν ήταν δύσκολη απόφαση. Ήμουν έτοιμος όταν ήρθε η πρόταση της ομάδας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.