ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

Την Τρίτη η πρώτη του Μήτογλου – Επιστρέφει και ο Σίνγκλετον

Διπλή προπόνηση σήμερα για τους παίκτες του Πασκουάλ. Ενσωματώνεται στην προετοιμασία ο Μήτογλου, επιστρέφει και ο Κρις Σίνγκλετον.

Την Τρίτη η πρώτη του Μήτογλου - Επιστρέφει και ο Σίνγκλετον

Περιμένουν πως και πως την προσεχή Τρίτη (29/8) στον Παναθηναϊκό.

Την ημέρα εκείνη θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος «κόπηκε» την τελευταία στιγμή από τη δωδεκάδα της Εθνικής ομάδας και σε τρεις ημέρες από τώρα θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τα πράσινα.

Παράλληλα, την Τρίτη αναμένεται να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης και ο Κρις Σίνγκλετον, ο οποίος μία ημέρα νωρίτερα θα εξεταστεί εκ νέου από το ιατρικό επιτελείο του «εξάστερου».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.164 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο «Σινγκ» βρέθηκε σήμερα στο ΟΑΚΑ και παρακολούθησε το «διπλό» πρόγραμμα προπόνησης που ακολούθησαν οι παίκτες του Πασκουάλ (πρωί και απόγευμα), δίχως ωστόσο να συμμετάσχει σε καμία από αυτές, προκειμένου να ξεκουραστεί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.