ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ουζουνίδης: «Πάλι καλά που δεν χάσαμε – Πρέπει να χτίσουμε την ομάδα από την αρχή»

Οι πρώτες δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό.

Ουζουνίδης: «Πάλι καλά που δεν χάσαμε - Πρέπει να χτίσουμε την ομάδα από την αρχή»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού στην κάμερα της Nova:

«Δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερη η εμφάνιση με τα προβλήματα που έχουμε. Είχαμε το παιχνίδι της Πέμπτης, ενώ πολλά παιδιά είχαν προβλήματα, όπως ο Κουτρουμπής, αλλά και ο Κουλιμπαλί που επέστρεψε από τον τραυματισμό του. Πάλι καλά που δεν χάσαμε σήμερα και θα μπορούσε να γίνει, αυτό εάν το πίστευε περισσότερο ο Λεβαδειακός. Τα παιδιά που αγωνίστηκαν προσπάθησαν. Είναι θετικό ότι υπάρχει η διακοπή, γιατί τα παιδιά θα ξεκουραστούν, άλλα θα βρουν τη φόρμα τους και άλλα θα μάθουν καλύτερα το παιχνίδι της ομάδας. Γιατί θα πρέπει να χτίσουμε μία ομάδα από την αρχή. Να δούμε και τι θα γίνει με τον Κάρλος (σ.σ. Ζέκα), γιατί δεν μπορείς να έχεις κάθε εβδομάδα θέματα και να σου δημιουργούνται κι άλλα. Δεν περίμενα περισσότερα σήμερα. Πολλά παιδιά που έπαιξαν σήμερα δεν θα έπρεπε να μπουν καν στο γήπεδο. Με τα πολλά προβλήματα αναγκαστικά έπαιξαν και έτσι δεν θα μπορούσα να περιμένω περισσότερα πράγματα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.