ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Άλτμαν: «Δεν κάναμε ευκαιρίες, μας έλειψε και ο κόσμος»

Οι δηλώσεις του Όμρι Άλτμαν μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Λεβαδειακό (0-0).

Άλτμαν: «Δεν κάναμε ευκαιρίες, μας έλειψε και ο κόσμος»

Αναλυτικά:

Για το ματς: «Μας έλειπε ο κόσμος μας, δεν πήραμε από τους φιλάθλους αυτή την ώθηση που έχουμε στο σπίτι μας και δεν είχαμε την ατμόσφαιρα που θα θέλαμε εντός έδρας. Δεν κάναμε ευκαιρίες και στις λιγοστές που κάναμε δεν έδωσαν κάτι θετικό»

Για την απόσταση από την κορυφή: «Εγώ δεν κοιτάω αυτή τη στιγμή τον βαθμολογικό πίνακα γιατί είμαστε ακόμα στην αρχή. Δεν είναι αγώνας Κυπέλλου, έχουμε πράγματα να κάνουμε κι ο δρόμος είναι μακρύς. Έχουμε νέους παίκτες και μια ομάδα που χρειάζεται να συνδεθεί, να βρεθεί και πιστεύω πως θα είμαστε καλύτεροι στο μέλλον».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.