ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έρχεται ο Λεκαβίτσιους, νέο… τσεκάρισμα στον Σίνγκλετον

Σήμερα στην Αθήνα ο Λιθουανός, εξετάζεται εκ νέου ο Σίνγκλετον για να επιστρέψει... δριμύτερος στις προπονήσεις.

Έρχεται ο Λεκαβίτσιους, νέο... τσεκάρισμα στον Σίνγκλετον

Εβδομάδα αφίξεων και… επιστροφών είναι η τρέχουσα για τον Παναθηναϊκό Superfoods.

Οι «πράσινοι» υποδέχονται σήμερα τον Λούκας Λεκαβίτσιους, ο οποίος αναμένεται να… προσγειωθεί το βράδυ στην Αθήνα, προκειμένου να εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου και να μπει σε πρόγραμμα αποθεραπείας για να ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον έθεσε εκτός Ευρωμπάσκετ.

Παράλληλα, το ιατρικό team του «εξάστερου» θα πραγματοποιήσει νέο check up στον Κρις Σίνγκλετον, ούτως ώστε να διαπιστωθεί εάν είναι καθ’ όλα έτοιμος για να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων, μετά την αδιαθεσία που ένιωσε την περασμένη Πέμπτη.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.883 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.