ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ZEKA

«Η κατάλληλη στιγμή για το επόμενο βήμα στην καριέρα μου»

Οι πρώτες δηλώσεις του Ζέκα με αφορμή την αποχώρησή του από την ομάδα. Διαβάστε αναλυτικά.

«Η κατάλληλη στιγμή για το επόμενο βήμα στην καριέρα μου»

«Ήμουν μέλος του Παναθηναϊκού τα τελευταία έξι χρόνια και αυτά ήταν τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου. Με τον Παναθηναϊκό έζησα σχεδόν τα πάντα. Στιγμές χαράς, στιγμές λύπης, επιτυχίες και αποτυχίες. Κατακτήσαμε ένα Κύπελλο και προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την ομάδα ψηλά. Έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα και παράλληλα πήρα πολλά από το σύλλογο. Αγάπησα τον Παναθηναϊκό και στην πραγματικότητα έγινα φίλαθλός του. Μαζί με αυτά έγινα Έλληνας και πλέον έχω την τιμή να αγωνίζομαι στην Εθνική ομάδα.

Όμως έφτασε η στιγμή του αποχαιρετισμού. Πιστεύω ότι ο κύκλος μου στον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Η Κοπεγχάγη μου προσφέρει μια νέα μεγάλη πρόκληση, την οποία θέλω να βιώσω.

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της οικογένειας του Παναθηναϊκού. Φεύγω ως αρχηγός από την ομάδα και θα ήθελα να απευθύνω ένα μήνυμα στον κόσμο που υποστηρίζει το σύλλογο: να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια που κάνει φέτος αυτή η ομάδα.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.141 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ίσως μια μέρα να επιστρέψω για να αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό. Ακόμα και αν δεν είμαι πια εδώ, θα είμαι πάντα κοντά στην ομάδα και ένας παντοτινός φίλαθλός της».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...