ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Πράσινη» συνάντηση από τα παλιά: Παρελθόν και… παρόν σε μία φώτο! (pic)

Δείτε την ανάρτηση του Σάνι Μπετσίροβιτς στο instagram.

«Πράσινη» συνάντηση από τα παλιά: Παρελθόν και... παρόν σε μία φώτο! (pic)

Σάνι Μπετσίροβιτς, Σάσα Τζόρτζεβιτς, Δημήτρης Διαμαντίδης και Νικ Καλάθης, ποζάρουν χαμογελαστοί στη φωτογραφία που ανάρτησε ο πρώτος στο instagram.

Την τετράδα αυτή τη συνδέει το πέρασμά της από τον «εξάστερο», έστω και αν αυτό συνέβη σε διαφορετικές χρονικές περιόδους. Ο μεν Μπετσίροβιτς ήταν συμπαίκτης με τον Δημήτρη Διαμαντίδη και πλέον βρίσκεται στο πλευρό του πρώην «πράσινου» κόουτς, Σάσα Τζόρτζεβιτς, ως assistant των «Πλάβι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.