ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ

Ημέρα κρίσης για Ζέκα: Η προσφορά της Κοπεγχάγης

Τελειώνει σήμερα, όπως όλα δείχνουν, το θέμα της μεταγραφής του Κάρλος Ζέκα στην Κοπεγχάγη. Ποιο το ύψος της τρίτης προσφοράς των Δανών.

Ημέρα κρίσης για Ζέκα: Η προσφορά της Κοπεγχάγης

Άκρως δυναμικά μπαίνει η νέα εβδομάδα για τον Παναθηναϊκό, καθώς σήμερα, Δευτέρα, θα υπάρξουν, όπως φαίνεται, οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση του Κάρλος Ζέκα, ο οποίος βρίσκεται κοντά στο να μετακομίσει στη Δανία για λογαριασμό της Κοπεγχάγης.

Οι Δανοί ενημέρωσαν την Κυριακή τους «πράσινους» για τις προθέσεις τους και επανήλθαν, καταθέτοντας την τρίτη τους πρόταση για την απόκτηση του 28χρονου μέσου, που κυμαίνεται στα 2.7 εκατ. ευρώ, από τα οποία τα 2 εκατ. θα καταβληθούν άμεσα στο «τριφύλλι» και τα υπόλοιπα με τη μορφή μπόνους, σύμφωνα με την «Πράσινη».

Ο Ζέκα, από την πλευρά του, διάκειται-εδώ και καιρό- θετικά στην προοπτική της μεταγραφής του, καθώς οι Δανοί του προσφέρουν συμβόλαιο με απολαβές που φτάνουν το 1 εκατ. ευρώ ετησίως, χρήματα που ξεπερνούν κατά πολύ το ποσό που λαμβάνει στον Παναθηναϊκό (600.000 ευρώ/έτος).

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 75.776 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...