ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Λεκαβίτσιους: «Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας, ανυπομονώ να παίξω στο ΟΑΚΑ»

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Λούκας Λεκαβίτσιους και με δηλώσεις του ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξή του.

Λεκαβίτσιους: «Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας, ανυπομονώ να παίξω στο ΟΑΚΑ»

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι ξανά εδώ. Από ψυχολογικής άποψης αισθάνομαι καλά και νομίζω πως αυτό είναι πολύ σημαντικό», τόνισε αρχικά και συνέχισε: «Σίγουρα σε κάθε τραυματισμό περνάς μια δύσκολη κατάσταση και είσαι στεναχωρημένος και απογοητευμένος. Eιδικά τώρα που ήμουν πολύ κοντά στη συμμετοχή μου με την Εθνική στο Ευρωμπάσκετ. Αλλά ειλικρινά σας λεώ ότι.  Προσπαθώ να διατηρήσω την ψυχραιμία και την αισιοδοξία μου και να κοιτάζω μπροστά. Υπόσχομαι πως θα δουλέψω πολύ σκληρά για να επιστρέψω τελείως καλά το συντομότερο δυνατό».

Ο Λιθουανός γκαρντ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους φίλους του Παναθηναϊκού Superfoods για τη στήριξη που του έδειξαν, ειδικά από τη μέρα που τραυματίστηκε: «Γνώριζα από τα προηγούμενα χρόνια πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι φανταστικός. Τώρα το καταλαβαίνω ακόμη πιο έντονα. Θέλω ευχαριστήσω τους φίλους της ομάδας για τη στήριξή τους όλα αυτό το διάστημα. Δεν το περίμενα. Τα μηνύματά τους μου δίνουν μεγάλη δύναμη. Είναι ακόμη ένα στοιχείο που με κάνει αισιόδοξο».

Κλείνοντας, εξέφρασε την πίστη πως ο κόσμος θα στηρίξει την προσπάθεια των «πράσινων» και τη νέα σεζόν: «Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε τη στήριξή του κόσμου μας. Ανυπομονώ να γίνω καλά και να αγωνιστώ σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ. Από την πλευρά μας, εγώ και οι συμπαίκτες μου θα δίνουμε το 100% σε κάθε αγώνα για να τους κάνουμε χαρούμενους».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.072 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.