ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ

«Γκάζια» από Ουζουνίδη: «Δεν μπαίνουμε στο γήπεδο για διασκέδαση, αλλά για τη νίκη»

Ο Έλληνας τεχνικός τα... έχωσε στους ποδοσφαιριστές του για την εμφάνισή τους στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

«Γκάζια» από Ουζουνίδη: «Δεν μπαίνουμε στο γήπεδο για διασκέδαση, αλλά για τη νίκη»

Έντονα ήταν τα παράπονα του Μαρίνου Ουζουνίδη, λόγω της κακής εικόνας που είχε ο Παναθηναϊκός  στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Οι «πράσινοι» έμειναν για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα μακριά από τη νίκη, γεγονός που, μαζί με την συνολική απόδοση της ομάδας, προκάλεσαν τον προβληματισμό του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος δεν δίστασε να ανεβάσει τους τόνους στην ομιλία που πραγματοποίησε μετά τη λήξη του ματς με τους Βοιωτούς.

«Στο γήπεδο δεν μπαίνετε για να διασκεδάζετε, αλλά για να κερδίζετε. Σας έχω πει ότι σε παιχνίδια σαν το σημερινό, θέλουν ιδιαίτερο τρόπο και κυρίως μεγάλη διάθεση για να τα κερδίσουμε. Σήμερα, είδα κάποιους από εσάς να κάνετε πράγματα που δεν έχουμε δουλέψει. Δεν ήρθατε στον Παναθηναϊκό για να παίζετε όπως θέλετε εσείς, αλλά όπως θέλω εγώ», τόνισε μεταξύ άλλων.

Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό
Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό 13.844 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.