ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Ένοχ vs Σιλά: Ποιος έχει το προβάδισμα για αντικαταστάτης του Ζέκα

Οι δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονται ψηλά στη λίστα των «πρασίνων» για την κάλυψη του κενού που άφησε η μεταγραφή του Ζέκα. Ποιος από τους δύο έχει περισσότερες πιθανότητες ώστε να ντυθεί στα πράσινα και γιατί.

Ένοχ vs Σιλά: Ποιος έχει το προβάδισμα για αντικαταστάτης του Ζέκα

Από τη στιγμή της οριστικοποίησης της μεταγραφής του Κάρλος Ζέκα στην Κοπεγχάγη, ο Παναθηναϊκός άρχισε τις διαδικασίες για την εύρεση του αντικαταστάτη του Ελληνοπορτογάλου μέσου.

Οι Εγιόνγκ Ένοχ και Γιακούμπα Σιλά αποτέλεσαν τα πρώτα ονόματα τα οποία έκαναν την εμφάνισή τους στην «πράσινη» επικαιρότητα, ενώ λίγες ώρες αργότερα εμφανίστηκε και αυτό του Παπακούλι Ντιόπ, μίας περίπτωσης που φαντάζει εξαιρετικά δύσκολης και ως εκ τούτου δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Έτσι, όπως φαίνεται μέχρι στιγμής, το «παιχνίδι» θα «παιχτεί» μεταξύ των Ενόχ και Σιλά, με τους δύο «μονομάχους» να διαθέτουν αρχικά ισόποσες πιθανότητες, ωστόσο με το πέρας των ωρών, το προβάδισμα πηγαίνει στον δεύτερο.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.123 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι λόγοι που οδήγησαν στο να τεθεί η περίπτωση Σιλά σε προτεραιότητα είναι η ηλικία (26 ετών έναντι 31 του Ένοχ), αλλά και η αγωνιστική φόρμα στην οποία βρίσκεται ο παίκτης της Ρεν, που προέρχεται από μία «γεμάτη» σεζόν με την Μονπελιέ (26 συμμετοχές ως δανεικός) και έχει ρυθμό, σε αντίθεση με τον Καμερουνέζο που προπονείται ατομικά, καθώς έμεινε ελεύθερος από τη Σταντάρ.

Σύμφωνα με την «Πράσινη», ο Παναθηναϊκός έχει ήδη εκκινήσει τις διαδικασίες για τον δανεισμό του 26χρονου Σιλά, ερχόμενος σε επαφή τόσο με τη Ρέν, όσο και με τον ίδιο τον παίκτη. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να υπάρχει απάντηση ακόμη και εντός της ημέρας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.