ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Hμέρα επιστροφών και… αφίξεων στο ΟΑΚΑ!

Δύο «νεοσύλλεκτοι» θα πατήσουν για πρώτη φορά -ως «πράσινοι»- το παρκέ του ΟΑΚΑ και ένας θα μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων.

Hμέρα επιστροφών και... αφίξεων στο ΟΑΚΑ!

Γεμάτη αφίξεις και… επιστροφές αναμένεται να είναι η σημερινή ημέρα για τον Παναθηναϊκό Superfoods!

Ο Τσάβι Πασκουάλ και οι παίκτες του θα καλωσορίσουν στο κλειστό τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου, Λούκας Λεκαβίτσιους και Ντίνο Μήτογλου, οι οποίοι δεν κατάφεραν (καθείς για τους δικούς του λόγους) να μπουν στις δωδεκάδες των αντιπροσωπευτικών τους συγκροτημάτων, εν όψει Ευρωμπάσκετ.

Ο Λεκαβίτσους αφίχθη το βράδυ της Δευτέρας στην Αθήνα και σήμερα θα εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού, ούτως ώστε να αρχίσει αποθεραπεία για να ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον έθεσε νοκ άουτ από το Ευρωμπάσκετ. Παράλληλα, την πρώτη του προπόνηση με το «τριφύλλι» θα πραγματοποιήσει σήμερα ο Ντίνος Μήτογλου που «κόπηκε» από τον Κώστα Μίσσα.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 44.857 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, στις προπονήσεις επιστρέφει και ο Κρις Σίνγκλετον, ο οποίος άφησε πίσω του την αδιαθεσία που τον ταλαιπώρησε στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, έχοντας λάβει το «ΟΚ» για το «comeback» του από το ιατρικό team του «εξάστερου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...