ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ

Νέο όνομα για αντί-Ζέκα: Προτάθηκε ο Ντιoπ στον Παναθηναϊκό (vid)

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής της Εσπανιόλ προτάθηκε στους «πράσινους». Τα δεδομένα για την περίπτωση του, ποιοι παραμένουν ψηλά στη λίστα του «τριφυλλιού».

Νέο όνομα για αντί-Ζέκα: Προτάθηκε ο Ντιoπ στον Παναθηναϊκό (vid)

Εντείνει τις προσπάθειές του ο Παναθηναϊκός για την εύρεση του αντικαταστάτη του Κάρλος Ζέκα, ο οποίος από το μεσημέρι της Δευτέρας ανήκει στο δυναμικό της Κοπεγχάγης.

Οι «πράσινοι» διαθέτουν ελάχιστο χρόνο ώστε να διευθετήσουν το ζήτημα αυτό και να προχωρήσουν στο κλείσιμο δύο ακόμη «κενών» στο ρόστερ τους (εξτρέμ και σέντερ μπακ), καθώς την Πέμπτη λήγει η προθεσμία της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Εχθές, έγιναν γνωστά τα δύο ονόματα που έχει ξεχωρίσει ο σύλλογος για τη μεσαία γραμμή. Πρόκειται για τους Εγιονγκ Ενόχ (31 ετών – ελεύθερος) και Γιακούμπα Σιλά (27 ετών – παραχωρείται δανεικός από τη Ρεν).

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 16.390 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, στον Παναθηναϊκό προτάθηκε και ο Παπακούλι Ντιοπ. Ο 31χρονος αμυντικός χαφ αποτελεί μια εξαιρετική μα αρκετά δύσκολη -για το «τριφύλλι»- περίπτωση, καθώς έχει ενεργό ρόλο στην Εσπανιόλ και «κουβαλά» αρκετά «χιλιόμετρα» στην Ισπανία, με συμμετοχές σε Ταραγόνα, Λεβάντε και Εσπανιόλ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.