ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τα φιλικά προετοιμασίας του Παναθηναϊκού

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του «εξάστερου».

Τα φιλικά προετοιμασίας του Παναθηναϊκού

Γεμάτος αγωνιστική δράση θα είναι ο Σεπτέμβριος για τον Παναθηναϊκό Superfoods που… φουλάρει τις μηχανές του εν όψει της νέας απαιτητικής σεζόν που έρχεται.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το καλεντάρι των φιλικών προετοιμασίας που θα δώσει η ομάδα του Πασκουάλ τον προσεχή μήνα, καθώς εντός του περιλαμβάνονται τέσσερα μεγάλα παιχνίδια και η συμμετοχή στο τουρνουά-θεσμό «Alexander Gomelsky».

Συγκεκριμένα, το «τριφύλλι» θα δώσει στις 2 Σεπτεμβρίου φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με το Περιστέρι (κεκλεισμένων των θυρών).

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.714 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δύο ημέρες αργότερα (4/9) η ομάδα θα αναχωρήσει για την Καστοριά, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Εκεί, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Άρη στις 9 του μηνός, στο κλειστό του Άργους Ορεστικού, δίχως την παρουσία φιλάθλων.

Έπειτα, ακολουθούν δύο δυνατά φιλικά στο ΟΑΚΑ, τα οποία θα διεξαχθούν με ανοιχτές τις «πύλες» (με Ούνικς Καζάν στις 15/9 και με ΤΣΣΚΑ Μόσχας στις 17/9), ενώ έπονται οι δύο απανωτές αναμετρήσεις με την Αναντολού Εφές (22 και 24/9) στο ΟΑΚΑ με το πρώτο ματς να διεξάγεται υπό την παρουσία κόσμου και το δεύτερο κεκλεισμένων των θυρών.

Οι λεπτομέρειες που αφορούν τις ώρες έναρξης αλλά και την προπώληση των εισιτηρίων για τα «ανοιχτά» φιλικά του ΟΑΚΑ θα ανακοινωθούν στο κοινό τις προσεχείς ημέρες.

Το πρόγραμμα της προετοιμασίας θα ολοκληρωθεί εκτός έδρας και συγκεκριμένα στη Μόσχα. Οι «πράσινοι» θα βρεθούν στην πρωτεύουσα της Ρωσίας το διήμερο 27-28/9, όπου θα συμμετάσχουν στο τουρνουά που διοργανώνει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, το «Gomelsky Cup», μαζί με τις Χίμκι και Νταρουσάφακα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.